Ga naar de inhoud
David Prins | Nederlands Astmacentrum Davos
“In mijn werk probeer ik altijd de mens achter de ziekte te leren kennen en vanuit deze brede blik en in samenwerking te kijken hoe we de doelen van de patiënt het beste kunnen behalen.”
Longarts & Locatie manager

David Prins

Plus beeldmerk | Nadavos

David Prins

Hier in het Nederlands Astmacentrum Davos komt voor mij als longarts alles samen. Werken op een prachtige locatie in een enthousiast multidisciplinair team, met tijd, kennis en persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Met onze behandeling in het bergklimaat hebben we echt de kans om het verschil te maken voor de patiënt, en dat geeft als arts veel motivatie en voldoening om het werk hier te doen. In mijn werk probeer ik altijd de mens achter de ziekte te leren kennen en vanuit deze brede blik en in samenwerking te kijken hoe we de doelen van de patiënt het beste kunnen behalen.

Sinds 2019 ben ik dan ook gelukkig om samen met mijn gezin hier te wonen en werken. Mijn werkzaamheden als longarts combineer ik sinds 2020 met de functie van locatie manager in het NAD. Deze combinatie maakt dat ik mij heden ook op een andere manier kan inzetten om onze zorg te blijven verbeteren.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer