Ga naar de inhoud
Marion Foppele | Nederlands Astmacentrum Davos

Met de komst van Tim Roldaan is het NAD een andere weg ingeslagen. De andere weg betekende onder andere meer aandacht voor en communicatie met onze verwijzers, betekende ook nieuwe marketingmaterialen voor patiënten, een voorlichtingsfilm, een nieuwe frisse website en een plek voor het NAD op social media. Daar mag ik allemaal aan meedenken en bijdragen. Ik heb in mijn ogen de meest afwisselende, leuke baan die ik me kan wensen en doe mijn werk dagelijks met veel plezier.

Marketing & Communicatie Manager

Marion Foppele

Plus beeldmerk | Nadavos

Marion Foppele

Mijn functie bij het NAD luidt officieel Communicatie en Marketing Manager. Dat houdt in dat ik in tegenstelling tot de meeste van mijn collega’s niet verantwoordelijk ben voor patiëntenzorg, veel van mijn werkzaamheden vinden juist “achter de schermen” plaats. Ik ben wel verantwoordelijk voor het informatie-potentieel, materialen alsmede communicatiemogelijkheden over het NAD voor zowel patiënten, verwijzers en anders geïnteresseerden.

Binnen de wereld van de Longen en longgeneeskunde ben ik inmiddels al meer dan 12 jaar actief. In 2017 ben ik in dienst van het NAD gekomen. Net nadat het NAD een nieuwe eigenaar, Tim Roldaan, had gekregen. Met zijn komst is het NAD een andere weg ingeslagen. De andere weg betekende onder andere meer aandacht voor communicatie met onze verwijzers, betekende ook nieuwe marketingmaterialen voor patiënten, een voorlichtingsfilm, een nieuwe frisse website en een plek voor het NAD op social media. Daar mag ik allemaal aan meedenken en bijdragen. Ik heb in mijn ogen de meest afwisselende, leuke baan die ik me kan wensen en doe mijn werk dagelijks met veel plezier.

In tegenstelling tot de rest van mijn collega’s ben ik woonachtig in Nederland. Helaas voor mij dus geen uitkijk op mooie hoge bergen. Al ben ik jaarlijks voor het NAD wel een paar keer in Davos en dan mag ik net als mijn collega’s en alle astmapatiënten die er komen revalideren de heerlijke frisse gezondere lucht inademen.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer