Ga naar de inhoud

Instructievideo's

Plus beeldmerk | Nadavos

Instructievideo's voor patienten

Hieronder kunt u enkele instructievideo’s zien. Deze video’s zijn bedoeld u te helpen thuis te kunnen blijven oefenen. U kunt hier de instructie van sputumevacuatie en het gebruik van de powerbreathe (terug) kijken. Er is tevens een instructievideo voor het doen van rek en strek oefeningen en een video om krachtoefeningen mee te doen. Dit zijn allemaal praktische video’s.

Op deze instructievideo pagina zullen iedere keer nieuwe video’s worden bijgeplaatst. Dus houdt deze pagina in de gaten.

Wij wensen u veel succes en ook veel plezier met de oefeningen.

Instructie sputum evacuatie

Instructie oefeningen (zwaar) voor thuis

Instructie oefeningen (licht) voor thuis

Rekken en Strekken oefeningen voor thuis, deel 1

Instructie oefeningen voor thuis

Instructie powerbreathe
training

Instructie oefeningen (middelzwaar) voor thuis

Rekken en Strekken oefeningen voor thuis, deel 2

Aanmelden als verwijzer

Vul als verwijzer zo nauwkeurig mogelijk het verwijsformulier in samen met de laatste relevante medische gegevens. 

Ervaring van patiënt

Ik heb mijn verblijf in het Nederlands Astmacentrum Davos als heel prettig ervaren. Het hele team staat echt voor je klaar en heeft altijd een luisterend oor. Ook kijken ze samen naar oplossingen als iets binnen het rooster niet helemaal werkt voor je. Op deze manier blijf je toch vooruitgang boeken. De artsen zijn ook altijd goed bereikbaar, als je vragen hebt kun je altijd bij ze terecht, wat het contact laagdrempelig maakt. Ook zijn alle medewerkers van de overige disciplines zeer goed bereikbaar en hebben ook altijd een luisterend oor. Ik zou iedereen die hiervoor in aanmerking komt het aan willen raden om dit met beide handen aan te pakken.

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer