Ga naar de inhoud
Wijnand Mahler | Nederlands | Astmacentrum Davos

“Wanneer ik zie dat een patiënt vertrouwen krijgt in zijn fysieke kunnen, met plezier beweegt en ruimte heeft om op goede dagen uitdagingen aan te gaan geeft dit voldoening. Dit zorgt namelijk voor vrijheid en levenskwaliteit vergroting.”

Bewegingsagoog

Wijnand Mahler

Plus beeldmerk | Nadavos

Wijnand Mahler

Mijn naam is Wijnand en werk sinds 2019 als Bewegingsagoog in het NAD nadat ik al wat jaren in de Alpen actief ben geweest. Ik werk samen met de patiënt aan kracht, uithoudingsvermogen en energieniveau. Ik heb daarbij het plezier in bewegen en natuurbeleving hoog in het vaandel staan omdat met name plezier allesbepalend is bij leefstijlverandering. Ik doe dit vanuit het beweegteam, een team van verschillende disciplines die het beweegprogramma organiseren. Mijn achtergrond is een opleiding Outdoormanagement, gericht op verschillende buitensporten als sportklimmen, wildwaterkajak en bergwandelen. Daarnaast ben ik met een bachelor Sport Gezondheid in Groningen de leefstijlkant op gegaan. Beiden komen in mijn werk naar voren.

Wanneer ik zie dat een patiënt vertrouwen krijgt in zijn fysieke kunnen, met plezier beweegt en ruimte heeft om op goede dagen uitdagingen aan te gaan geeft dit voldoening. Dit zorgt namelijk voor vrijheid en levenskwaliteit vergroting.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer