Ga naar de inhoud
Fleur Veerkbeek | Nadavos

“Als verpleegkundige heb ik in mijn begin jaren gemerkt dat ik open sta voor een gesprek. Mensen voelen dat ze bij mij hun verhaal kunnen doen. Dit geeft mij weer voldoening. Ik ben iemand die het prettig vind om er voor iemand te kunnen zijn.”

Verpleegkundige

Fleur Veerbeek

Plus beeldmerk | Nadavos

Fleur Veerbeek

Ik ben Fleur Veerbeek. Ik ben in 2021 afgestudeerd als verpleegkundige. Daarna heb ik bij de Omring in Hoorn gewerkt. Dit was op de herstelafdeling. Hier kwamen mensen om te herstellen van een heupbreuk, longontsteking, voor wondzorg of nadat ze bijvoorbeeld een urineweg infectie hadden gehad. Dit was een erg dynamische plek. Ik heb hier veel geleerd in technische handelingen en mijn ontwikkeling in het algemeen als verpleegkundige.
In mijn eindstage hebben we daar covid herstelzorg geleverd. We waren een afdeling voor de hele regio. Dat was een zeer intense tijd. Het was heftig voor mij om op zo’n jonge leeftijd veel verdriet te zien bij mensen. Ook was het werk lichamelijk zwaar om een hele dienst in isolatiepak rond te lopen.

Als verpleegkundige heb ik in mijn begin jaren gemerkt dat ik open sta voor een gesprek. Mensen voelen dat ze bij mij hun verhaal kunnen doen. Dit geeft mij weer voldoening. Ik ben iemand die het prettig vind om er voor iemand te kunnen zijn.

Sinds maart 2024 ben ik werkzaam als verpleegkundige bij het NAD. Ik vind het mooi en erg waardevol hoe hier multidisciplinair samengewerkt wordt. Dit is erg uniek en daar mogen we trots op zijn.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer