Ga naar de inhoud
Elsa Gerretsen | Nadavos

“Wat ik zo fijn vind aan het werken in het NAD is dat ik deel uitmaak van een multidisciplinair team. Dankzij deze aanpak kunnen we samen met de patiënten de puzzelstukjes op de juiste plaats krijgen. En dat maakt voor mij dit werk zo waardevol. Regelmatige scholing zorgt voor verdieping van mijn werk en helpt de zorg voor de patiënten nog meer te optimaliseren.”

Fysiotherapeut

Elsa Gerretsen

Plus beeldmerk | Nadavos

Elsa Gerretsen

Sinds 2005 ben ik al werkzaam in Zwitserland. Maar sinds 2009 ben ik als fysiotherapeut bij het NAD begonnen. Ik heb in Nederland en Zwitserland ervaring kunnen opdoen bij het werken in verschillende revalidatiecentra. De inzichten die ik daar heb opgedaan neem ik nu mee in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Omdat ik niet alleen mensen maar ook dieren in mijn hart heb zitten ben ik naast mijn werkzaamheden in het NAD ook actief als dierfysiotherapeut.

Wat ik zo fijn vind aan het werken in het NAD is dat ik deel uitmaak van een multidisciplinair team. Dankzij deze aanpak kunnen we samen met de patiënten de puzzelstukjes op de juiste plaats krijgen. En dat maakt voor mij dit werk zo waardevol. Regelmatige scholing zorgt voor verdieping van mijn werk en helpt de zorg voor de patiënten nog meer te optimaliseren.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer