Ga naar de inhoud

Ervaringen

Plus beeldmerk | Nadavos

Ervaringen van patiënten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van patiënten lezen. Deze ervaringsverhalen van patiënten met ernstig astma geven u een kijkje in hoe zij het verblijf en hun behandeling in het Nederlands Astmacentrum Davos hebben ervaren.

Het Nederlands Astmacentrum Davos vindt het belangrijk dat patiënten hun mening geven over de zorg en dienstverlenging in ons astmacentrum. Deze meningen kunt u onder andere op Zorgkaart lezen. Bent u patiënt geweest in het NAD? Dan kunt u nog steeds uw mening over ons delen via www.zorgkaart.nl. Want samen kunnen wij de zorg verbeteren! Wilt u op een andere manier uw mening over het NAD met ons delen? Op onze website onder informatie vindt u daarvoor alle gegevens die u nodig heeft.

Ervaring van patiënt

Mijn opname in het NAD, Davos heeft veel voor mij betekend, vooral omdat ik in Nederland niet in staat was om heel veel dingen in het dagelijks leven te kunnen doen i.v.m. mijn astma die mij heel erg dwars heeft gezeten de afgelopen jaren. Ik ben hier een heel stuk opgeknapt en ben het NAD-team heel erg dankbaar voor hun inzet en hun hulp bij het behalen van mijn doelen! Daarom raad ik een opname in het NAD te Davos zeker aan.

En weer terug

Blog 8 En weer terug In sickness and in health, Life as we know it Terug naar huis, heerlijk thuiskomen bij mijn lieve kinderen. Lekker slapen

Lees verder »

Resumerend

Blog 7 Resumerend In sickness and in health, Life as we know it Na acht weken is het dan zover; tijd om naar huis te gaan.

Lees verder »

Anders niets?

Blog 6 Anders niets? In sickness and in health, Life as we know it Anders nog iets? Dat vragen ze wel eens bij de slager, de

Lees verder »

VER-ZET-TEN

Blog 5 VER-ZET-TEN In sickness and in health, Life as we know it Deze week zijn de bakens nogmaals verzet. Bij opname in het NAD is

Lees verder »

Terugvinden

Blog 4 Terugvinden In sickness and in health, Life as we know it Terug vinden is als je iets kwijt was en het weer hebt gevonden.

Lees verder »

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer