Meteen naar de inhoud

Ervaringen

Plus beeldmerk | Nadavos

Ervaringen van patiënten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van patiënten lezen. Deze ervaringsverhalen van patiënten met ernstig astma geven u een kijkje in hoe zij het verblijf en hun behandeling in het Nederlands Astmacentrum Davos hebben ervaren. Onder aan deze pagina hebben we quotes opgenomen die patiënten met ons hebben gedeeld. Ook deze quotes kunnen u een indruk geven van de ervaringen die onze patiënten hebben opgedaan in het NAD.

Het Nederlands Astmacentrum Davos vindt het belangrijk dat patiënten hun mening geven over de zorg en dienstverlenging in ons astmacentrum. Deze meningen kunt u onder andere op Zorgkaart lezen. Bent u patiënt geweest in het NAD? Dan kunt u nog steeds uw mening over ons delen via www.zorgkaart.nl. Want samen kunnen wij de zorg verbeteren! Wilt u op een andere manier uw mening over het NAD met ons delen, u vindt daarvoor alle gegevens op onze website onder informatie.

Ervaring van patiënt

Mijn opname in het NAD, Davos heeft veel voor mij betekend, vooral omdat ik in Nederland niet in staat was om heel veel dingen in het dagelijks leven te kunnen doen i.v.m. mijn astma die mij heel erg dwars heeft gezeten de afgelopen jaren. Ik ben hier een heel stuk opgeknapt en ben het NAD-team heel erg dankbaar voor hun inzet en hun hulp bij het behalen van mijn doelen! Daarom raad ik een opname in het NAD te Davos zeker aan.

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer