FAQ items aan het laden...
Ervaringen2020-04-21T12:57:50+02:00

Ervaringen van patiënten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van patiënten lezen. Deze ervaringsverhalen van patiënten met ernstig astma geven u een kijkje in hoe zij het verblijf en hun behandeling in het Nederlands Astmacentrum Davos hebben ervaren. Onder aan deze pagina hebben we quotes opgenomen die patiënten met ons hebben gedeeld. Ook deze quotes kunnen u een indruk geven van de ervaringen die onze patiënten hebben opgedaan in het NAD.

Het Nederlands Astmacentrum Davos vindt het belangrijk dat patiënten hun mening geven over de zorg en dienstverlenging in ons astmacentrum. Deze meningen kunt u onder andere op Zorgkaart lezen. Bent u patiënt geweest in het NAD? Dan kunt u nog steeds uw mening over ons delen via www.zorgkaart.nl. Want samen kunnen wij de zorg verbeteren! Wilt u op een andere manier uw mening over het NAD met ons delen, u vindt daarvoor alle gegevens op onze website onder informatie.

 

Dankzij astma centrum Davos, kon ik mijn zaterdagwerk als postbode weer oppakken, en ik kon ook nog mijn sociale dingen oppakken. Kortom het was een groot succes.

Sjoerd Scheggetman

Na 3 maanden verblijf in de bergen op 1700 meter én hele persoonlijke en gerichte zorg op het gebied van: afbouw medicatie, gebruik van een mondkapje, opbouwen conditie, psychologische hulp, opzetten van een astma actie plan, en ontspanning tijdens de creatieve uren: had ik een goede conditie opgebouwd.

Ellen Bouwmeester

Nieuwe vriendinnen uit Davos, medepatiënten waaraan ik veel steun heb gehad en veel plezier mee heb beleefd. Maatjes die elkaar door dik en dun hebben geholpen en gesteund. Super!

Y. van de Velden

Mijn astma was voor mij de laatste jaren heel onduidelijk. Hier is door onderzoek en kundigheid veel duidelijk geworden. Gesterkt en in goede conditie door de hoogte, en met een duidelijk plan ga ik terug naar huis.

Favicon - Nederlands Astmacentrum Davos | ZwitserlandBekend bij de redactie

Met de aangereikte handvaten die ik in het NAD heb ontvangen, kan ik mijn leven zo inrichten, dat mijn astma een minder prominente rol in mijn leven zal spelen. Schroom niet en pak deze kans!

Favicon - Nederlands Astmacentrum Davos | ZwitserlandBekend bij de redactie

De combinatie hooggebergte en 24 uur per dag aandacht door het kundige team is uniek. Dit zorgt ervoor dat je stappen kunt maken, die thuis lastiger/niet mogelijk zijn.

Favicon - Nederlands Astmacentrum Davos | ZwitserlandBekend bij de redactie

Ik ben hier erg tot rust gekomen. Mijn conditie en astma zijn erg vooruit gegaan, terwijl mijn medicatie is verminderd. Daarnaast ben ik ook nog eens veel afgevallen (pluspunt voor mij).

Favicon - Nederlands Astmacentrum Davos | ZwitserlandBekend bij de redactie

Een opname in het NAD verloopt met aandacht voor de gehele mens achter de patiënt. Het is een fysiek, maar ook mentaal proces, om je als geheel sterker en weerbaarder te maken in het omgaan met je astma en omgevingsfactoren.

Favicon - Nederlands Astmacentrum Davos | ZwitserlandBekend bij de redactie

Heeft u een vraag ? Wij staan u graag te woord.

+31 6 31 00 29 05
Stuur een e-mail
Go to Top