Ga naar de inhoud
Jeannette Ambuhl Enting | Nederlands Astmacentrum Davos
“Geen dag is hetzelfde. Het is nooit saai omdat het zo gevarieerd werk is. Ik werk hier nu al vele jaren en steeds weer komen er nieuwe uitdagingen. In al die jaren heb ik veel veranderingen meegemaakt. Van het uittypen tot de invoering van het EPD.”
Medisch secretaresse

Jeannette Ambuehl

Plus beeldmerk | Nadavos

Jeannette Ambuehl

Al geruime tijd werk ik in het NAD op het medisch secretariaat. Het medisch secretariaat zorgt voor alle patiëntenadministratie van aanmelding tot ontslag van patiënten binnen het team van artsen, psychologen, verpleegkundigen en fysiotherapie.

Geen dag is hetzelfde. Het is nooit saai omdat het zo gevarieerd werk is. Ik werk hier nu al vele jaren en steeds weer komen er nieuwe uitdagingen. In al die jaren heb ik veel veranderingen meegemaakt. Van het uittypen tot de invoering van het EPD. Vooral op digitaal gebied is er natuurlijk veel veranderd. Helaas heb ik daardoor steeds minder contact met patiënten. Dat mis ik soms wel.

Verder hou ik me op de achtergrond bezig met diverse facilitaire taken, zodat er onder andere voor iedereen altijd koffie en thee op voorraad is.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer