Ga naar de inhoud

Zorgkaart Nederland

Plus beeldmerk | Nadavos

Zorgkaart Nederland

Wilt u uw beoordeling, compliment delen met anderen, dan kan dat heel makkelijk via Zorgkaart Nederland. U heeft de optie het NAD als klinisch longrevalidatiecentrum te beoordelen. Tevens kunt u ook uw NAD behandelaren, onze specialisten, 1 voor 1 beoordelen. Via de volgende linken gaat u direct naar de Zorgkaart NAD beoordelingspagina, of de Zorgkaart NAD beoordelingspagina van de desbetreffende NAD specialist:
Zorgkaart Nederland zw | Nadavos
Plus beeldmerk | Nadavos

Zorgkaart Nederland

De andere optie is dat u naar www.zorgkaartnederland.nl gaat of klikt in deze alinea op de button van Zorgkaart Nederland. Daarna toetst u op de pagina van Zorgkaart Nederland rechts bovenin bij het vergrootglas onze volledige naam met bijbehorende spaties in: Nederlands Astmacentrum Davos. Onder de balk op de site van Zorgkaart Nederland waar u zojuist de woorden “Nederlands Astmacentrum Davos” heeft ingetoetst verschijnt een pop up met nog een keer onze naam. Op die specifieke link kunt u klikken om op onze NAD beoordelingspagina te komen.
Wij zijn u zeer erkentelijk voor de moeite die u neemt om uw beoordeling over het NAD op Zorgkaart Nederland achter te laten.

In het NAD staat kwaliteit namelijk hoog in het vaandel. Bent u niet helemaal tevreden, dan nodigen wij u uit om daarover te communiceren. Zorgkaart Nederland is niet de meest aangewezen weg om uw onvrede te uiten. Weet dat er ook andere opties zijn. Zie voor een uiteenzetting hoe u dat kunt doen op onze websitepagina: compliment-klacht-vraag.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Maak kennis met ons team

Ons team staat voor u klaar. Maak kennis met ons en bekijk de teampagina.

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer