Ga naar de inhoud
Lucie Roeken | Nederlands Astmacentrum Davos

“Als alles op groen staat, zorg ik achter de schermen ervoor dat de patiënt kan worden opgenomen. Ik ben me ervan bewust dat het voor patiënten die voor het eerst in het NAD worden opgenomen soms heel spannend kan zijn. Er komt dan ook veel op ze af voorafgaand aan een opname. Tot het vertrek naar Davos ben ik het aanspreekpunt voor een patiënt en regel ik alles qua voorbereiding op de reis vanaf Schiphol naar Davos, de vlucht en vervoer naar het NAD.”

Intake verpleegkundige

Lucie Roeken

Plus beeldmerk | Nadavos

Lucie Roeken​

Ik ben de verpleegkundig Intaker voor het Nederlands Astmacentrum Davos. Dat betekent dat patiënten die voor een opname worden aangemeld, eerst bij mij langskomen voor een screeningsgesprek. Dit doen we samen met 1 van onze longartsen. De longarts zal er via videobellen bij aanwezig zijn.

Van 2006 tot 2010 ben ik werkzaam geweest in het NAD als verpleegkundige, daarna ben ik terug naar Nederland gegaan, waar ik heb gewerkt in een Hospice. Sinds 2011 ben ik weer werkzaam voor het NAD, maar nu vanuit Nederland. Ons kantoor is gehuisvest in Bilthoven, op het Berg en Bosch terrein.

Als alles op groen staat, zorg ik achter de schermen ervoor dat de patiënt kan worden opgenomen. Ik ben me ervan bewust dat het voor patiënten die voor het eerst in het NAD worden opgenomen soms heel spannend kan zijn. Er komt dan ook veel op ze af voorafgaand aan een opname. Tot het vertrek naar Davos ben ik het aanspreekpunt voor een patiënt en regel ik alles qua voorbereiding op de reis vanaf Schiphol naar Davos, de vlucht en vervoer naar het NAD.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer