Ga naar de inhoud

Werken in het NAD

Plus beeldmerk | Nadavos

Vacatures

Ben je geïnteresseerd om te werken in het NAD? Houdt dan onze vacatures die we op de website plaatsen in de gaten. Zie je een vacature die jou interessant lijkt? Neem dan contact op met David Prins, Longarts en operationeel manager in het NAD. [email protected]

Werken in het NAD biedt je de mogelijkheid om patiënten met astma met aandacht te begeleiden en te verzorgen in een unieke setting. In het dagelijks werk staan patiënten met complexe lichamelijke problematiek centraal. Bijkomend zien we regelmatig verschillende vormen van psychosociale/psychosomatische problematiek al dan niet gerelateerd aan het astma. Jij bent onderdeel van het behandelteam waarin meerdere disciplines vertegenwoordigd zijn. Dit zijn longartsen, psychologen, psychomotorisch therapeut, bewegingsagoog, fysiotherapeuten, zorg coördinatoren en verpleegkundigen. Er wordt intensief samengewerkt aan een kwalitatief hoogstaande behandeling, toegespitst op de individuele behoeften van de patiënt. Met specialistische kennis, aandacht, overtuiging en motivatie hebben we als doel de patiënten weer de regie over hun eigen leven te laten terugkrijgen in een veilige omgeving. Je maakt deel uit van een team met een prettige werksfeer, waarbij motivatie, flexibiliteit en hartelijkheid voorop staat en dit alles in een prachtige omgeving.

Openstaande vacatures

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Maak kennis met ons team

Ons team staat voor u klaar. Maak kennis met ons en bekijk de teampagina.

Plus beeldmerk | Nadavos

Bergen verzetten met collega’s

Het Nederlands Astmacentrum Davos is het expertisecentrum op het gebied van hooggebergtebehandeling. In Davos behandelen wij patiënten met ernstig astma. Het NAD ligt op 1.686 meter hoogte in de Zwitserse bergen. De reden hiervoor is de prikkelarme omgeving met o.a. lage concentraties pollen, huisstofmijten en luchtverontreiniging. Dit is een additionele positieve factor gebleken bij de behandeling van ernstig astma. Het NAD is een instelling voor Nederlandse patiënten. In het Nederlands Astmacentrum Davos werken Nederlandssprekende medewerkers. Het NAD is ingebed in het Nederlandse zorgsysteem en voldoet aan de Nederlandse kwaliteitseisen.

Plus beeldmerk | Nadavos

Stage lopen in het NAD

Ben jij in opleiding tot longarts, tot longverpleegkundige of longverpleegkundig specialist en lijkt het je leuk om je te verdiepen in ernstig astma? Dan is het goed om te weten dat er de mogelijkheid is om bij ons (een deel van) je verdiepingsstage ernstig astma te doen.

Wij zijn één van de Nederlandse expertisecentra op het gebied van ernstig astma. En we zijn het enige centrum dat een unieke behandeling biedt, namelijk hooggebergtebehandeling. Het is dè kans om zelf te ontdekken wat klinische longrevalidatie in het hooggebergte patiënten met ernstig of moeilijk behandelbaar astma kan bieden. Je doet veel klinische ervaring op met patiënten met ernstig of moeilijk behandelbaar astma. Tevens leer je goed te fenotyperen en treatable traits boven water te krijgen. Je werkt nauw samen met de twee vaste longartsen. Maar bovenal krijg je de kans om actief deel te nemen binnen een enthousiast en professioneel multidisciplinair team. En dat alles in een schitterende omgeving! Er zijn veel mogelijkheden om deze stage ‘op maat’ voor jou te maken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met David Prins [email protected] of Manon Oskamp [email protected].of 

Plus beeldmerk | Nadavos

Werken en stage lopen in het NAD

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer