Ga naar de inhoud
Anne de Vries | Nederlands Astmacentrum Davos
“Patiënten hoop ik door mijn brede blik en kennis te helpen bij het behalen van hun eigen doelen. Daarnaast probeer ik mensen hun eigen kracht terug te laten vinden, opnieuw plezier te krijgen in bewegen en te leren ervaren wat je zelf voor invloed hebt op je gezondheid.”
Fysiotherapeut

Anne de Vries

Plus beeldmerk | Nadavos

Anne de Vries

Ik ben Anne de Vries, 32 jaar en werk sinds 2019 voor het NAD. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de prachtige Zwitserse natuur om te bewegen of te sporten. Ik ben nu ongeveer 12 jaar fysiotherapeut van beroep.

Ik ben in het fysiotherapeutische werkveld gestart als geriatriefysiotherapeut waarin ik mijn master heb gehaald. Hierin heb ik veel ervaring met het werken met patiënten met Multi morbiditeit en uitgebreide en complexe problematiek. Dit sluit goed aan bij het werken met de uitdagende, veelzijdige en complexe moeilijk behandelbare en ernstige astmapatiënten die wij zien in het NAD.

Het mooist van mijn werk vind ik als mensen door behandeling in het NAD zelf meer kwaliteit van leven ervaren.

Patiënten hoop ik door mijn brede blik en kennis te helpen bij het behalen van hun eigen doelen. Daarnaast probeer ik mensen hun eigen kracht terug te laten vinden, opnieuw plezier te krijgen in bewegen en te leren ervaren wat je zelf voor invloed hebt op je gezondheid.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer