Ga naar de inhoud
Elvira Sinnige | Nederlands Astmacentrum Davos

“Het bieden van zorg op maat, en het stimuleren van de eigen regie bij patiënten met ernstig astma zorgt ervoor dat ik het verpleegkundige werk uitdagend en interessant vind.”

Verpleegkundige

Elvira Sinnige

Plus beeldmerk | Nadavos

Elvira Sinnige

Mijn naam is Elvira Sinnige, en ik werk al geruime tijd als verpleegkundige in het NAD.

Het werken op de berg in een Hollandse setting in een prachtige omgeving blijft bijzonder en is iedere dag weer anders. In mijn vrije tijd geniet ik van de prachtige omgeving, ik wandel graag en in de winter is het heerlijk om op de latten te staan.

Naast mijn taken in de verpleegkundige zorg, geef ik samen met mijn collega leiding aan het verpleegkundige team. We dragen zorg voor het verpleegkundig team, vullen o.a. vacatures op, organiseren en stimuleren scholing, maken jaarplannen en proberen in te gaan op de individuele interesses van onze collega’s. De combinatie zorg en leidinggeven maakt het werken in het Nad leuk, afwisselend en boeiend.

Ik ben er trots op deel uit te maken van het behandel team van het NAD. Er wordt professioneel gewerkt met veel aandacht voor de individuele patiënt(e).

Het bieden van zorg op maat, en het stimuleren van de eigen regie bij patiënten met ernstig astma zorgt ervoor dat ik het verpleegkundige werk uitdagend en interessant vind.

 

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer