Werken in het NAD

Ben je geïnteresseerd om te werken in het NAD, neem dan contact op met Harry Horsman, Klinisch psycholoog en operationeel manager in het NAD
h.horsman@nadavos.nl

Werken in het NAD biedt je de mogelijkheid om patiënten met astma met aandacht te begeleiden en te verzorgen in een unieke setting. In het dagelijks werk staan patiënten met complexe lichamelijke problematiek centraal. Bijkomend zien we regelmatig verschillende vormen van psychosociale/psychosomatische problematiek al dan niet gerelateerd aan het astma. Je bent onderdeel van het behandelteam waarin meerdere disciplines vertegenwoordigd zijn: longartsen, psychologen, psychomotorisch therapeut, bewegingsagoog, fysiotherapeuten, zorg coördinatoren en verpleegkundigen. Er wordt intensief samengewerkt aan een kwalitatief hoogstaande behandeling, toegespitst op de individuele behoeften van de patiënt. Met specialistische kennis, aandacht, overtuiging en motivatie hebben we als doel de patiënten weer de regie over hun eigen leven te laten terugkrijgen in een veilige omgeving. Je maakt deel uit van een team met een prettige werksfeer, waarbij motivatie, flexibiliteit en hartelijkheid voorop staat en dit alles in een prachtige omgeving.

Bergen verzetten met collega’s

Het Nederlands Astmacentrum Davos is het expertisecentrum op het gebied van hooggebergte behandeling. In Davos behandelen wij patiënten met ernstig astma. Het NAD ligt op 1.650 meter hoogte in de Zwitserse bergen. De reden hiervoor is de prikkelarme omgeving met o.a. lage concentraties pollen, huisstofmijten en luchtverontreiniging. Dit is een additionele positieve factor gebleken bij de behandeling van ernstig astma. Het NAD is een instelling voor Nederlandse patiënten. In het Nederlands Astmacentrum Davos werken Nederlandssprekende medewerkers. Het NAD is ingebed in het Nederlandse zorgsysteem en voldoet aan de Nederlandse kwaliteitseisen.

Vacatures Nederlands Astmacentrum Davos

Davos - Nederlands Astmacentrum Davos | Zwitserland

Verpleegkundige m/v

32-36 uur per week vanaf 1 mei 2019

Klik hier voor meer informatie
Davos - Nederlands Astmacentrum Davos | Zwitserland

Activiteitenbegeleider m/v

32-36 uur per week vanaf 1 maart 2019

Klik hier voor meer informatie
Davos - Nederlands Astmacentrum Davos | Zwitserland

Medisch Secretaresse/Planner

32 uur per week vanaf 1 juli 2019

Klik hier voor meer informatie

Heeft u een vraag ? Wij staan u graag te woord.

+31 6 31 00 29 05
Stuur een e-mail