Ga naar de inhoud
Matthijs Drijver | Nadavos
“Het geeft mij dan ook veel motivatie en voldoening als patiënten na hun behandeling zich sterker voelen, zich zekerder voelen en letterlijk op adem zijn gekomen door het intensieve revalidatieprogramma dat ze bij ons mochten volgen.”
Medisch Zorgplanner

Matthijs Drijver

Plus beeldmerk | Nadavos

Matthijs Drijver

Sinds september 2019 ben ik als Medisch Zorgplanner verbonden aan het NAD. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het inplannen en opleveren van de patiënten-planning.

In mijn dagelijks werk draag ik zorg voor een gebalanceerd- en intensief revalidatieprogramma waarbij de focus ligt op het behalen van de behandeldoelen voor onze patiënten, op zowel pulmonaal, fysiek en psychisch vlak. Hierbij worden de middelen die het Nederlands Astmacentrum Davos kan bieden optimaal ingezet. Ondanks dat de werkzaamheden veelal achter de schermen plaatsvinden, merk ik dat dit gedeelte een zeer belangrijke rol heeft in de revalidatie van onze patiënten. Het is hun spoorboekje en de rode draad in de acht weken dat de patiënten in onze kliniek verblijven.

Het geeft mij dan ook veel motivatie en voldoening als patiënten na hun behandeling zich sterker voelen, zich zekerder voelen en letterlijk op adem zijn gekomen door het intensieve revalidatieprogramma dat ze bij ons mochten volgen.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer