Ga naar de inhoud

2023 Denkend aan Zwitserland

Plus beeldmerk | Nadavos

Denkend aan Zwitserland

Zondag 17 december 2023 was het dan eindelijk zover. In aflevering 4 van het programma Denkend aan Zwitserland, kwamen André van Duin en Janny van der Heijden op bezoek in het NAD. Wat waren wij van het NAD verrast dat de programmamakers van Omroep MAX voor hun TV programma Denkend aan Zwitserland ons benaderden of ze mochten komen filmen in het NAD. Tevens waren we allen ook wat zenuwachtig. Een cameraploeg die meekijkt met wat je aan het doen bent of in gesprek gaan met André en Janny over wat het NAD precies voor mensen met ernstig astma kan betekenen is geen dagelijkse kost. 

Met smart hebben we met z’n allen gewacht op het resultaat van alle opgenomen gesprekken en beelden. Iedereen die er aan mee heeft gewerkt zat gisteren voor de televisie en mag trots zijn op zijn of haar bijdrage aan dit programma.

Wat een bijzondere dag is die filmdag geweest. Het heeft hele mooie plaatjes van Davos en mooie gesprekken over het Astmacentrum opgeleverd.  

Alle gemaakte foto’s en de herinneringen zullen niet vervagen. En voor iedereen die de aflevering nog niet heeft kunnen bekijken is hier de tijdelijke link van aflevering 4: https://bit.ly/DenkendaanZwitserland

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Maak kennis met ons team

Ons team staat voor u klaar. Maak kennis met ons en bekijk de teampagina.

Deel dit bericht, kies uw platform

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord