Ga naar de inhoud
Sandra de Lange | Nederlands Astmacentrum Davos

“Mijn werk is geslaagd wanneer mijn patiënten met een goed gevoel en een verbeterde gezondheid terug naar Nederland gaan.”

Verpleegkundige

Sandra de Lange

Plus beeldmerk | Nadavos

Sandra de Lange

Nadat ik mijn diploma tot verpleegkundige behaalde ben ik werkzaam geweest in verschillende branches. Van gehandicaptenzorg tot thuiszorg tot het werken in een hospice en de particuliere zorg. Allen uitdagende banen met ieder zijn charme. 

Als ondernemerd en avontuurlijk type ga ik graag een uitdaging aan en dat heeft mij doen besluiten om de overstap te maken naar Zwitserland. Sinds november 2023 ben ik werkzaam bij het Nederlands Astmacentrum in Davos. Ik vind het prachtig om mensen te mogen bijstaan tijdens hun revalidatie proces en ze te zien opknappen. 

In mijn vrije tijd ben ik veel actief in de de buitenlucht. Ik wandel graag in het mooie berggebied hier en geniet daar dan ook volop van. 

Tijdens hun verblijf in het NAD help ik de patiënten daar waar nodig om ze een zo goed en mooi mogelijk traject te laten doorlopen. Mijn werk is geslaagd wanneer mijn patiënten met een goed gevoel en een verbeterde gezondheid terug naar Nederland gaan. 

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer