Ga naar de inhoud
Maike Spijker | Nederlands Astmacentrum Davos

“Ik hoop met mijn kennis die ik uit mijn Master heb gehaald, niet alleen het Nederlands Astmacentrum te blijven ontwikkelen, maar ook mijn collega’s en u als patiënt te ondersteunen in uw dagelijks leven met innovaties en hoe ze in te zetten. Ik hoop u graag te ontmoeten! ”

Verpleegkundige

Maike Spijker

Plus beeldmerk | Nadavos

Maike Spijker

Ik ben samen met mijn man en dochtertje sinds juli 2022 onze droom aan het waarmaken: wonen en werken in het buitenland. Ik kom uit het noorden van Nederland en ben 30 jaar.

Van origine ben ik kinderverpleegkundige, maar ik ben altijd al op zoek naar uitdagingen geweest. Zo kwam vorig jaar de uitdaging van het Nederlands Astmacentrum Davos op mijn pad terecht en die heb ik met beide handen aangegrepen. Ik werk hier als verpleegkundige in een revalidatie setting. Mijn werkzaamheden bestaan uit medische/verpleegkundige handelingen tot aan begeleiding bij het innemen van medicatie of soms ook alleen het bieden van een luisterend oor. Iedere dag is anders, en dat maakt mijn werk leuk. Ik heb daarnaast nog een master in Health Innovation gedaan in Nederland.

Ik hoop met mijn kennis die ik uit mijn Master heb gehaald, niet alleen het Nederlands Astmacentrum te blijven ontwikkelen, maar ook mijn collega’s en u als patiënt te ondersteunen in uw dagelijks leven met innovaties en hoe ze in te zetten. Ik hoop u graag te ontmoeten! 

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer