Ga naar de inhoud
Linde Nijhof portret | Nadavos
“In mijn behandelingen maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapy (ACT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) bij enkelvoudig psychotrauma.”
GZ-Psycholoog

Linde Nijhof

Plus beeldmerk | Nadavos

Linde Nijhof

Mijn naam is Linde Nijhof en ik ben sinds 2021 met veel plezier werkzaam in het Nederlands Astmacentrum Davos als GZ-psycholoog. Hiervoor werkte ik onder andere op de afdeling Medische psychologie in een ziekenhuis in Nederland en in het Nederlands Kenniscentrum Chronische Vermoeidheid.

Binnen het NAD ben ik actief in de patiëntenzorg en daarnaast betrokken bij de intervisie van ons behandelteam en het verzorgen van interne en externe scholing. Binnen de patiëntenzorg kijken we vanuit de psychologie naar wat aangrijpingspunten kunnen zijn voor behandeling wat in positieve zin kan bijdragen aan een verbetering in de astmacontrole en in kwaliteit van leven.

In mijn behandelingen maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapy (ACT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) bij enkelvoudig psychotrauma.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer