Ga naar de inhoud
Hilde Eeckhout | Nederlands Astmacentrum Davos

“Ik wil er gewoon zijn voor de mensen en samen met het hele team hen begeleiden en handvaten geven tijdens hun verblijf hier.”

Verpleegkundige

Hilde Eeckhout

Plus beeldmerk | Nadavos

Hilde Eeckhout​

Ik ben al 36 jaar verpleegkundige en werk sinds 27 september 2021 in het NAD. Ik woon dus ook sinds september 2021 in Clavadel, een prachtige plek waar ik zoveel rust gevonden heb en zoveel schoonheid ontdekt heb!

Ik was al een hele poos op zoek naar iets van werk als verpleegkundige in het buitenland maar door de corona periode was dit niet evident. Toevallig ben ik op de site van het NAD terecht gekomen waarop ik de vacature zag waar ik meteen op heb gereageerd. Nog geen 2 weken later kreeg ik te horen dat ik mocht starten in het NAD. Ik heb nog geen seconde spijt dat ik deze stap gezet heb en heb al heel veel bijgeleerd over astma. Ik ervaar nu elke werkdag hoe complex astma kan zijn en ik zie dat het voor onze patiënten niet makkelijk om dat te aanvaarden.

Ik wil er gewoon zijn voor de mensen en samen met het hele team hen begeleiden en handvaten geven tijdens hun verblijf hier.

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer