Ga naar de inhoud
Diane van Boxtel | Nadavos

“Mijn bijdrage mogen leveren om het verschil te kunnen maken voor patiĆ«nten, en dat in een prachtige setting.”

Verpleegkundige

Diane van Boxtel

Plus beeldmerk | Nadavos

Diane van Boxtel

Mijn naam is; Diane van Boxtel, 39 lentes jong en ik kom uit het oh zo mooie Almere šŸ˜Š

In het dagelijks leven kan ik enorm genieten van; wandelen/de natuur, festival bezoeken, beurs en kringloop afstruinen, bordspellen, sporten, mijn werkzaamheden als vrijwilliger, kokkerellen, maar nog meer van lekker eten en uit eten gaan, reizen/stedentrips maken, mijn vrienden, familie en het moederschap. Daarnaast heb ik nog een passie en dat is (gezonde) voeding en leefstijl.

De cursus tot leefstijl coach heb ik al succesvol mogen afronden. Momenteel volg ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Als ik deze opleiding heb afgerond, wil ik mij graag richten op de opleiding hormoon therapeut en in deze werkveld mijzelf verder ontwikkelen.

Ik ben 12 jaar werkzaam als verpleegkundige, waaronder 6 jaar als zzpā€™er. Hierdoor heb ik een kijkje kunnen nemen in diverse keukens en met diverse doelgroepen mogen werken. Dit ervaar ik als een verrijking in mijn kennis en kunde, en makkelijk kunnen schakelen in een nieuwe setting. Ik heb als verpleegkundige mogen werken op de afdeling longrevalidatie en longafdeling in het ziekenhuis. Deze functie heb ik dan ook met veel plezier mogen vervullen. Deze doelgroep heeft mijn voorkeur vanwege de intensieve monitoring/begeleiding, geen moment is hetzelfde en wat ik vooral waardevol vind is; dat je je bijdrage kan leveren en het verschil kan maken voor de patiĆ«nten. Het is een mooi proces om te zien, hoe iemand binnenkomt en hoe iemand uiteindelijk weer vertrekt.

Toen ik de vacature van Davos voorbij zag komen, wist ik het dan ook meteen; Dat wil ik ook!

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer