Ga naar de inhoud
Anke ten Barge | Nederlands Astmacentrum Davos

“‘Er zijn voor mensen’ is mijn motivatie en wat ik mensen bied. Ik wil graag dat mensen zich gehoord en gezien voelen tijdens de opname bij het NAD. In de korte tijd die we hebben probeer ik een vertrouwensband op te bouwen, zodat mensen mij weten te vinden, laagdrempelig en zichtbaar.”

Medisch maatschappelijk werker

Anke ten Barge

Plus beeldmerk | Nadavos

Anke ten Barge

Ik werk sinds oktober 2022 bij het NAD, en 30 jaar geleden, van 1990 tot 1995 heb ik ook in het NAD gewerkt, toen als sociotherapeut. In de tussentijd heb ik bij veel verschillende organisaties gewerkt, zowel ambulant als klinisch.

In het contact met de patiënt realiseer ik me heel goed dat ademen iets is wat je 24 uur per dag doet. Als dat niet vanzelf gaat kan dat elke dag weer een worsteling zijn.

In mijn werk neem ik mee dat ieder mens zijn geschiedenis heeft. Op zoek gaan naar wat anders kan of beter, daarbij de regie bij de patiënt laten, is wat ik belangrijk vind.

‘Er zijn voor mensen’ is mijn motivatie en wat ik mensen bied. Ik wil graag dat mensen zich gehoord en gezien voelen tijdens de opname bij het NAD. In de korte tijd die we hebben probeer ik een vertrouwensband op te bouwen, zodat mensen mij weten te vinden, laagdrempelig en zichtbaar.

 

Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Ons behandelteam

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer