Ga naar de inhoud

Wat kan het NAD jou als AIOS bieden?

Plus beeldmerk | Nadavos

Wat kan het NAD jou als AIOS bieden?

Ben jij in opleiding tot longarts en lijkt het je leuk om je te verdiepen in ernstig astma? Dan is het goed om te weten dat er de mogelijkheid is om bij ons (een deel van) je verdiepingsstage ernstig astma te doen.

Wij zijn één van de Nederlandse expertisecentra op het gebied van ernstig astma en het enige centrum dat een unieke behandeling biedt, namelijk hooggebergtebehandeling. Het is dè kans om zelf te ontdekken wat hooggebergtebehandeling patiënten met ernstig of moeilijk behandelbaar astma kan bieden. Je doet veel klinische ervaring op met patiënten met ernstig of moeilijk behandelbaar astma, je leert goed te fenotyperen en treatable traits boven water te krijgen. Je werkt nauw samen met de twee vaste longartsen, maar bovenal krijg je de kans om actief deel te nemen binnen een enthousiast en professioneel multidisciplinair team en dat alles in een schitterende omgeving! Er zijn veel mogelijkheden om deze stage ‘op maat’ voor jou te maken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lous Rijssenbeek [email protected] of Marieke Drijver [email protected].

Wat kan het NAD jou als AIOS bieden? | Nadavos
Missie en visie | Nadavos

Maak kennis met ons team

Ons team staat voor u klaar. Maak kennis met ons en bekijk de teampagina.

Deel dit bericht, kies uw platform

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord