Ga naar de inhoud

2021 Verdiepingsstage ernstig astma

Plus beeldmerk | Nadavos

Verdiepingsstage doen in het NAD

Dat kan!

Mirjam Wiegman, longarts in opleiding het MCL, is na een 6-weekse verdiepingsstage in het NAD weer naar Nederland vertrokken. Het was ontzettend leuk en waardevol om Mirjam in ons behandelteam te hebben en om te kunnen laten zien wat wij met onze unieke behandeling kunnen bieden aan ernstig astma patiënten.

We hebben weer ruimte voor een nieuwe longarts in opleiding die speciale interesse heeft in ernstig astma.

Ben jij in opleiding tot longarts en lijkt het je leuk om je te verdiepen in ernstig astma? Dan is het goed om te weten dat er de mogelijkheid is om bij ons (een deel van) je verdiepingsstage ernstig astma te doen.

Wij zijn één van de Nederlandse expertisecentra op het gebied van ernstig astma. En we zijn het enige centrum dat een unieke behandeling biedt, namelijk klinische longrevalidatie op hoogte in een prikkelarm alpine klimaat. Het is dè kans om zelf te ontdekken wat klinische longrevalidatie in het hooggebergte patiënten met ernstig of moeilijk behandelbaar astma kan bieden. Je doet veel klinische ervaring op met patiënten met ernstig of moeilijk behandelbaar astma. Tevens leer je goed te fenotyperen en treatable traits boven water te krijgen. Je werkt nauw samen met de twee vaste longartsen. Maar bovenal krijg je de kans om actief deel te nemen binnen een enthousiast en professioneel multidisciplinair team. En dat alles in een schitterende omgeving! Er zijn veel mogelijkheden om deze stage ‘op maat’ voor jou te maken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met David Prins [email protected] of Marieke Drijver [email protected].

2021 Verdiepingsstage ernstig astma | Nadavos
Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Maak kennis met ons team

Ons team staat voor u klaar. Maak kennis met ons en bekijk de teampagina.

Deel dit bericht, kies uw platform

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord