Ga naar de inhoud

2021 NAD missie visie en strategie

Plus beeldmerk | Nadavos

Missie, visie en strategie

Donderdag 4 november zijn we met een deel van het NAD team bezig geweest met onze missie, visie en strategie voor de komende jaren. We zien er naar uit om de komende tijd onze routekaart concreet te gaan uitstippelen!

Het was een erg inspirerende 3-daagse mede dankzij de goede begeleiding van Esther Eijkemans en Malou Bok van Been Management Consulting. Esther en Malou hielpen het centrum om een missie en visie te formuleren, strategische doelen te stellen en routekaart op te stellen richting 2030.

Malou: “We voelden ons inderdaad geluksvogels in het winterse landschap. Maar wat we vooral inspirerend vonden, was ons gezelschap. Een fantastisch betrokken groep van bestuurder, financieel medewerker, longartsen, fysiotherapeut en verpleegkundigen. Samen hebben we diepgaande gesprekken gevoerd over waar het Nederlands Astmacentrum Davos voor staat en waar zij zichzelf de komende jaren naartoe willen ontwikkelen om patiënten die gebaat zijn bij behandeling in een alpine hoogte klimaat (waaronder astmapatiënten) nog beter te helpen.”

Esther: “Ja, het was een succesvolle 3-daagse. We hebben inhoudelijke resultaten geboekt, maar ook veel plezier gehad samen. Met ‘fun facts’, ‘celebration speeches’ – we zijn zelfs spontaan gaan dansen. Mooi om na afloop van de groep te horen dat het lijkt alsof wij het NAD al jaren kennen en in staat zijn geweest de brij aan gedachtes en informatie om te zetten in een heldere en passende missie, visie en strategie. Dan weten we: we hebben ons doel bereikt. En ook in dit traject geldt: het ‘hart’ is voor ons net zo belangrijk als het ‘hoofd’.”

2021 NAD missie visie en strategie 2
Missie en visie | Nadavos

Maak kennis met ons team

Ons team staat voor u klaar. Maak kennis met ons en bekijk de teampagina.

Deel dit bericht, kies uw platform

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord