Ga naar de inhoud

2021 Belangrijke mededeling NAD opname

Plus beeldmerk | Nadavos

Belangrijke mededeling

Op dit moment beheerst covid-19 dagelijks vele levens.
Zo kan ook het NAD helaas niet om covid-19 heen en nemen wij voorzorgsmaatregelen ten behoeve van een ieders gezondheid en veiligheid. Zoals eerder gecommuniceerd handhaven wij daarvoor in het NAD specifieke regelgeving, gebaseerd op de adviezen vanuit de Nederlands (RIVM) en Zwitserse (BAG) overheden.

De recente covid uitbraak in december heeft gemaakt dat wij nog strenger moeten zijn t.a.v. de corona maatregelen in onze kliniek. Met als doel dat we u zo veilig mogelijk nog steeds een volwaardig revalidatieprogramma te kunnen bieden. De actuele maatregelen waarborgen uw veiligheid beter, maar hebben helaas ook de consequentie dat we iets minder kunnen inzetten op zaken die uw verblijf extra aangenaam kunnen maken. Geen bezoek uit Nederland, geen eigen activiteiten naar bijvoorbeeld het dorp en eten op de kamer gedurende het verblijf kan bij een lange opname zwaar vallen.

Daarom heeft het NAD op basis van de ervaringen in het afgelopen half jaar besloten ten tijde van de huidige corona maatregelen tot een opnameduur over te gaan van maximaal 6 weken.
Het is onze verantwoordelijkheid u in een veilige omgeving te laten revalideren. Wij hopen u het vertrouwen te kunnen geven dat wij binnen ons kunnen er alles aan zullen doen om dit te borgen.

2021 Belangrijke mededeling NAD opname | Nadavos
Groepsfoto behandelteam | Nadavos

Maak kennis met ons team

Ons team staat voor u klaar. Maak kennis met ons en bekijk de teampagina.

Deel dit bericht, kies uw platform

NEDERLANDS ASTMACENTRUM DAVOS

Aanmelden als verwijzer

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord