Zorgcoördinator m/v

Ben je sociaal, flexibel, empathisch en heb je affiniteit met onze doelgroep? Werk je graag met mensen op een unieke locatie, kun je vooral zelfstandig werken, maar ben je ook een teamspeler? Neem dan contact met ons op! Voor het Nederlands Astmacentrum Davos (Zwitserland) zijn we op zoek naar een:

Zorgcoördinator

Aantal uren

28 uur per week, 1 jaar, mogelijkheid tot verlenging

Het Nederlands Astmacentrum Davos (NAD)

Het Nederlands Astmacentrum Davos (www.nadavos.nl) is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van ernstig en complex astma en het expertisecentrum op het gebied van hooggebergtebehandeling. Wij helpen patiënten, vanaf 16 jaar en ouder met ernstig astma, de regie over hun eigen leven weer terug te nemen. Het NAD ligt op 1650 meter hoogte in de Zwitserse bergen. Dit biedt schone lucht, vrij van prikkels en luchtverontreiniging. Dat maakt het NAD voor veel astmapatiënten een plek om letterlijk op adem te komen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Het NAD is een instelling voor Nederlandse patiënten, met Nederlandssprekende medewerkers, ingebed in het Nederlandse zorgsysteem en voldoet aan de Nederlandse kwaliteitseisen.

De functie

Als zorgcoördinator ben je de “spin in het web” van de behandeling. Je hebt veel direct patiëntencontact en bent de rode draad tijdens de opname. Het doel van de patiënten is om zoveel mogelijk gezondheidswinst te behalen gedurende de opname en een plan te maken voor behoud hiervan in NL. Je begeleidt patiënten in hun psychosociale zorg in praktische en ondersteunende zin. Je informeert, bemiddelt en adviseert patiënten op verschillende gebieden. Je hebt ervaring met groepsdynamische processen en kan bijdragen aan een veilige en positieve groepssfeer. Je bent flexibel inzetbaar in de directe (praktische) patiëntenzorg en begeleiding. Je bent onderdeel van het multidisciplinaire team en neemt deel aan patiënt- en behandeloverleg en stemt de eigen individuele behandeling af op het multidisciplinair handelen. Je rapporteert in het EPD en draagt bij aan de dossiervorming. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen en de evaluatie van het behandelplan.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over:

  • Een afgeronde HBO opleiding richting SPH, MWD of HBO-V
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de zorg
  • Rijbewijs-B (zelfstandig met patiënten in de kliniekbus op pad kunnen)
  • Basiskennis EHBO / reanimatie (tevens ook jaarlijkse scholing volgen in NAD)

Profielschets

  • Empathisch, geduldig en relativeringsvermogen
  • Zelfstandige, pro actieve houding
  • Probleemoplossend vermogen
  • Flexibel inzetbaar; ook in weekenden en avonduren
  • Ervaring in gesprekstechnieken
  • Gevoel voor humor

Wij bieden

Inschaling naar FWG 50 (Cao ziekenhuizen) afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Een koers- en koopkrachtcorrectie voor het duurdere levensonderhoud in Zwitserland. Tijdelijke huisvesting, direct naast de kliniek, kan worden verzorgd door het NAD.

Meer informatie

Heb je interesse of wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met dhr. H. Horsman, operationeel manager Davos, op telefoonnummer +41 81 417 8521, of mevr. A. Verstegen, medisch maatschappelijk werker, telefoonnummer +41 81 417 8527.

Solliciteren

Je motivatiebrief en CV met foto kun je sturen naar h.horsman@nadavos.nl onder vermelding van vacature Zorgcoördinator. Na de selectieronde van de sollicitatiebrieven volgt een kennismakingsgesprek via beeldbellen, waarna de verdere aannameprocedure wordt besproken.

Sluitingsdatum

1 oktober 2019

Acquisitie n.a.v. huidige advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u een vraag ? Wij staan u graag te woord.

+31 6 31 00 29 05
Stuur een e-mail